De Apple iPhone X is een waar pronkstuk van Apple, maar is tegelijkertijd een kwetsbare toestel. Belangrijk om je iPhone X goed te beschermen. Dit zijn de populairste hoesjes van dit moment.


Otterbox Skin iPhone X/XS Clear+Alpha Glass

Een transparant hoesje zodat het design van je iPhone goed zichtbaar blijft. De fabrikant Otterbox heeft het hoesje uitgebreid getest: meer dan 24 verschillende testen, waaronder valbescherming, maar ook bescherming tegen hitte, NFC werking en werking van speakers, connectoren en camera. Ook reviewers kunnen het product waarderen, enkelen merken op dat de pasvorm echter niet optimaal is.


Spigen Liquid Air

De Spigen Liquid Air Case voor de Apple iPhone X is vervaardigd uit anti-stretch TPU materiaal met een matte afwerking. Het volgt nauw de vormen van de iPhone X en vormt als het ware een tweede huid om je toestel. Air Cushion Technologie en het schokabsorberende TPU materiaal zorgen er voor dat je iPhone X altijd optimaal beschermd is.


Tech21 Evo Wallet iPhone X-XS

Zoals de naam al doet vermoeden gaat het hier om een technisch hoogstandje als je de fabrikant mag geloven.  Deze case biedt 360 graden bescherming tegen vallen tot een hoogte van 3 meter. De stoere wallet case biedt ruimte voor meerdere bankpassen en is voorzien van een microfiber voering waardoor de passen niet gelijk zichtbaar zijn en deze het scherm niet kunnen beschadigen. Reviewers zijn verdeeld. Sommigen noemen slechte verstaanbaarheid als minpunt.